Envar sin egen hantverkare

Medan det tycks bli allt svårare att inhösta applåder i rollen som sin egen bilmekaniker i takt med digitaliseringens intåg i fordonsbranschen är det samtidigt lättare att skörda triumfer i rollen som sin egen hantverkare. Det är numera både lättare och framförallt viktigare än någonsin att kunna vara sin egen underhållsexpert och hantverkare när det handlar om huset, garaget, altanen, bostadsrätten, trädgården, sommarstugan och det mesta som rör fast egendom, hem och bohag.

Ekonomi kan vara en viktig anledning att göra jobbet själv
Intet ont sagt om våra professionella hantverkare. Den som haft möjlighet att jämföra kan intyga att de hör till de både mest välutbildade och arbetseffektiva i världen. De förtjänar säkert varje krona men ibland räcker vår kassa inte till fullt ut för en oplanerad reparation trots generösa skatteregler.

Tillgång till hjälp i rättan tid kan vara svårfunnen
Skickligt folk är ofta uppbokade långt i förväg och processen med att hitta en hjälpande hand och ta in både referenser och offerter kan vara en olägenhet som lätt kan undvikas om vi har de rätta verktygen till hands. Saknar vi ett lämpligt verktyg så räcker det med att slå en signal till vertygshandlarn eller beställa online så kommer maskinen på posten direkt.

Smarta Kombokit är Gör-Det-Självarens bästa investering
Det är få arbetsuppgifter inom underhåll och småreparationer som den någorlunda händige inte klarar själv tack vare utvecklingen i branschen. En supersmart idé är att man kan köpa en uppsättning med 5-10 olika elverktyg tillsammans med två batterier och en batteriladdare. Istället för 10 batterier att ladda i var sin maskin har man ett batteri på laddning medan man använder det andra.

Lätt att hitta verktygen du behöver
Verktygshandlarn har flera kombokit att välja bland. Typen av fastighet, trädgård eller objekt får styra verktygskombinationen. Ett kombokit för den händige hemmafixaren har exakt samma kvalitet och funktion som proffsbyggarens verktygskit. Bara med den skillnaden att yrkesmannnens utrustning kan vara dimensionerad för kontinuerlig användning. Att beställa verktygen online är bekvämt och bra. Och ökar köptryggheten med ångerrätten som ger dig möjlighet att ändra din beställning när du handlar på nätet. Ett kombokit med lämpliga verktyg är sannolikt också den bästa inflyttningspresenten till den nyblivne fastighetsägaren.