Så får du nöjda besökare till din hemsida

Driver du en egen hemsida? Det är ett fantastiskt roligt jobb. Det ger dig möjligheten att dela med dig av dina intressen till resten av Internet. Men en hemsida är såklart ingenting utan besökare. Därför lägger många stor vikt på att marknadsföra webbplatser – de vill helt enkelt att nya människor ska hitta dit. Men vad som ofta glöms bort – och som är minst lika viktigt – är att värna om de personer som redan besöker sidan. Nyckeln till framgång är att få nya besökare, samtidigt som det tillkommer nya.

Och hur ska man lyckas med det då? Det är såklart inte helt enkelt, men jag tänkte dela med mig av några tips på hur du gör dina besökare nöjda.

Uppdatera relativt ofta

Du måste ge besökarna en anledning till att återkomma. Uppdatera, uppdatera och uppdatera! Det är verkligen något som dagens största bloggare har förstått. En blogg eller hemsida är inte intressant om det inte tillkommer ny information med jämna mellanrum.

Se till att säkerheten är hög

Ingen tycker om en osäker hemsida. Om du vill att dina besökare ska få ett gott intryck, och lämna sidan med en tanke att återvända, så måste du jobba med säkerheten. Det finns mycket du kan göra för att öka säkerheten på din webbplats. Om du kör WordPress så borde du se till att uppdatera plattformen så fort det släpps nya uppdateringar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *