Roomly.se säljer möbler och inredning

Roomly.se – inredning och möbler på nätet

Sverige ligger verkligen på när det kommer till innovativa tech-företag. Tillväxten har ökat så markant att Sverige nu klättrat upp till en första plats på Forbes årliga lista över de bästa länderna för företag.

Roomly.se är ett av dessa företag som är på väg att förändra något. Det är en marknadsplats på nätet med fokus på inredning och möbler. När man först besöker sajten ser den ut som vilken e-handel som helst, men så är inte fallet. Deras idé och koncept går ut på att samla inredningsprodukter från Sveriges butiker på en plats. Att skapa ett varuhus online kan man kalla det. Likheten finner vi i företag som Amazon och Zalando som jobbar på ungefär samma sätt. Dvs att låta butikerna stå för logistik av varor samt lagerhanteringen. Det gör att Roomly själva kan fokusera på det man är bäst på, marknadsföring och försäljning.

I deras sortiment finner man högkvalitativa produkter som skandinaviska designmöbler men också billigare alternativ i samma segment som Ikea. Man fokuserar på att skapa en plats för alla plånböcker och behov. Sidan har idag ca 100 000 inredningsprodukter och enligt företaget själva över 50 butiker kopplade till tjänsten. I en artikel nyligen på ehandel.se kunde Roomly AB också meddela att man stigit in i både Danmark och Norge.

Men tjänsten är så mycket mer än bara en samlingstjänst för inredning. Det är också en fantastisk kanal för dig som letar efter inspiration på möblering och heminredning. I deras blogg finner man härliga bilder på olika uppsättningar av deras möbler samt också lite unika boenden som är till salu just nu runt om i Sverige. Enligt några recensioner på deras Facebooksida kan man se att besökare också är nöjda med tjänsten då många inte verkar veta exakt vad man är ute efter. Då kan man söka lite och ställa in olika parametrar i deras filter för att lista produkter på ett snyggt sätt. Sen går det också att jämföra priser på samma produkt från flera aktörer, det är mycket smart då andra prisjämförelsesajter har ett dåligt utbud av inredning.

Så är du ute efter inredning på nätet rekommenderar vi att ni kikar in Roomly.se.